Nyhedsbrev demonstration 21. april

 

Sønderborg Lærerkreds

Damgade 95 – 6400 Sønderborg - Tlf. 88 20 23 91 – Fax: 88 20 23 90 - Mail: 091@dlf.org – www.kreds91.dk

Nyhedsbrev april 2018

DEMONSTRATION PÅ LØRDAG DEN 21.4.18

Kære medlemmer

På lørdag arrangerer de faglige organisationer en demonstration for offentligt ansatte, som vi også er medarrangør af. Demonstrationen finder sted på Rønhave Plads lørdag den 21.04.18 fra 11.00-13.00.

Vi har lagt programmet ud på Facebook, hvor man også kan tilmelde sig. I lighed med tilmeldingen til de regionale faglig klub-møder tilmelder man sig selv og gerne kolleger, som ikke er på Facebook.

Da lærerne i løbet af weekenden er blevet kritiseret i medierne for kun at ville mele deres egen kage i forhandlingerne, er det vigtigt, at så mange som muligt møder op. Jeg er klar over, at der er konfirmationer og andre planlagte arrangementer, men jeg håber, så mange som muligt vil prioritere det.

Vi har meget klart fået at vide, at folk ikke vil bære veste eller oversize t-shirts. På den anden side oplevede de af os, der deltog i manifestationen foran rådhuset for et par uger siden, at lærerne var usynlige. Derfor har vi indkøbt små rygsække med tryk, som man kan tage på. De kan efterfølgende foldes sammen og puttes i lommen til næste gang. Af hensyn til antallet af rygsække, som vi skal have med, er vi nødt til at kende deltagerantallet.

Så tag din yndlingskollega under armen og mød op.

Vi ses

På kredsstyrelsens vegne

Annette van Buren

Kredsformand, Sønderborg Lærerkreds

Emner

Målgruppe